Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Wegwijs in praktijkgericht (sociaal)juridisch onderzoek

In 11 stappen wegwijs naar je afstuderen

Wegwijs in praktijkgericht (sociaal)juridisch onderzoek
  • Jaar van uitgave 2019
  • 372 pagina's
Auteur:V.A. Meijer, S.A. Alisentono, A. Kotiso, B.M. Bekenkamp en M.S. Beck-Soeliman
Voor docenten: Hoger Beroepsonderwijs (HBO)
Icon_printbook 978‐94‐6290‐596‐2 | paperback | 2e druk | € 34,50

Wegwijs in praktijkgericht (sociaal)juridisch onderzoek maakt studenten van de opleidingen Sociaal Juridische Dienstverlening en HBO-Rechten binnen het hoger onderwijs wegwijs in de uitvoering van praktijkgericht (sociaal)juridisch onderzoek. De student wordt wegwijs gemaakt door in 11 stappen de onderzoeksfasen te doorlopen om tot een verslaglegging van het juridisch onderzoeksrapport, scriptie of beroepsproduct te komen. Hierbij wordt de student ondersteund met voorbeelden uit de praktijk door middel van casus, praktische instrumenten en beeldmateriaal.

In dit boek ligt de focus op de praktische benadering van de uitvoering van onderzoek en de vertaalslag naar de (sociaal)juridische beroepspraktijk.

Nieuw in deze druk
In de tweede druk zijn de voorbeelden geactualiseerd en is meer aandacht besteed aan beroepsproducten.

Doelgroep

Studenten van de opleidingen Sociaal Juridische Dienstverlening en HBO-Rechten.
Het boek is bruikbaar voor zowel een beginnende als ervaren onderzoeker en kan als leidraad dienen binnen het onderzoeksproces.

Aanvraag docentexemplaar

Ik wil dit boek beoordelen
Dit boek is al aanbevolen literatuur
Dit boek is al verplichte literatuur

M V
Privé Zakelijk
 
 

Een docentexemplaar wordt uitsluitend verstrekt aan docenten van reguliere MBO-, HBO- en WO-instellingen. Wij behandelen alleen aanvragen die gedaan zijn met het e-mailadres dat u heeft bij uw instelling. We behouden ons het recht voor aanvragen niet te honoreren. In dat geval nemen we altijd contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Klik hier voor meer informatie

Vier weken na verzending sturen wij u een e-mail waarin wij u uitnodigen om online enkele evaluatievragen te beantwoorden.

Uw gegevens worden opgenomen in onze docentendatabase en worden gebruikt om u te informeren over nieuwe relevante studietitels op uw vakgebied.