Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Tijdschrift voor Vergoeding Personenschade (TVP)

Tijdschrift voor Vergoeding Personenschade (TVP)
  • ISSN 1388‐2066
Redacteuren:Prof. mr. A.J. Akkermans, Mw. mr. J.W. Bockwinkel, Dr. J. Buitenhuis, Mr. Chr.H. van Dijk (voorzitter), Prof. mr. dr. A. Kolder, Mr. F.Th. Kremer, Mw. K. de Pré (redactiesecretaris), Mw. mr. dr. R. Rijnhout, Mw. mr. F.M. Ruitenbeek-Bart, Mw. mr. A.J.J.G. Schijns, Mw. mr. H.M. Storm en Mr. A.J. Van
Icon_magazine Jaarabonnement (papier & online) | € 264,00 (excl. btw)
Icon_online Jaarabonnement (online) | € 201,00 (excl. btw)
Icon_online http://www.bjutijdschriften.nl/tijdschrift/vergoedingpersonenschade Bekijk

Door onder meer een steeds verder terugtredende overheid, de verschraling van het socialezekerheidsstelsel en toegenomen claimbewustheid bij de burgers is het letselschaderecht (of personenschaderecht) in het middelpunt van de belangstelling komen te staan. Het Tijdschrift voor Vergoeding Personenschade (TVP) volgt de ontwikkelingen op het gebied van de personenschaderegeling op de voet.

Het tijdschrift is multidisciplinair van opzet en biedt niet alleen ruimte voor de juridische invalshoek, maar ook voor andere bij de schaderegeling betrokken disciplines, zoals arbeidsdeskundigen, schaderegelaars, verzekeringsdeskundigen en artsen.

Voor vragen aan de redactie kunt u mailen naar Kirsten de Pré, info@deprefix.nl.

Jaarabonnement

U kunt kiezen voor een jaarabonnement incl. of excl. een papieren exemplaar. Met beide jaarabonnementen hebt u tevens toegang tot het online archief en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers.

Pay per article
Op zoek naar een los artikel? Voor een vast bedrag van € 17,50 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang en kunt u een artikel in PDF downloaden en printen, zonder abonnement te nemen. Ga voor het kopen van 24 uur toegang naar www.bjutijdschriften.nl