Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Tijdschrift voor Toezicht (TvT)

Tijdschrift voor Toezicht (TvT)
  • ISSN 1879‐8705
Redacteur:mr. M.L. Batting, dr. J.J.H. Beckers (hoofdredacteur), dr. C.H.J.M. Braun, prof. dr. M.L.P. Groenleer, dr. R.S. Halbersma, mr. dr. A.G. Mein, A.M. Merz (MA), F.P van Bruggen (MA, Msc), en prof. dr. E.F. van Steenbergen
Icon_magazine Jaarabonnement (papier & online) | € 159,00 (excl. btw)
Icon_online Jaarabonnement (online) | € 118,00 (excl. btw)
Icon_online http://www.bjutijdschriften.nl/tijdschrift/tijdschrifttoezicht Bekijk

Tijdschrift voor Toezicht is een wetenschappelijk tijdschrift van, voor en door experts die zich beroepshalve bezighouden met het onderwerp toezicht in al zijn facetten. Het wil een brug slaan tussen wetenschap en praktijk en faciliteert dat uiteenlopende disciplines van elkaar kunnen leren. Het kijkt daarbij ook over de landsgrenzen heen. Het doel is het bijeenbrengen, duiden en verspreiden van kennis en informatie.

Tijdschrift voor Toezicht behandelt fundamentele vragen als wat is goed en effectief toezicht? Het kijkt kritisch naar de werking van bestaande instrumenten en schenkt aandacht aan knelpunten en trends. Hoe kunnen toezichthouders bijvoorbeeld de informatieachterstand ten opzichte van de markt inlopen? Hoe kunnen zij omgaan met veranderende verwachtingspatronen binnen de samenleving?

Redactiesecretariaat
Voor vragen aan de redactie of voor het aanleveren van een artikel, kunt u mailen naar mevrouw N. Dekker via tvt@boomdenhaag.nl.

Informatie voor auteurs
De auteursinstructies vindt u onder de tab Extra materiaal.

Jaarabonnement

U kunt kiezen voor een jaarabonnement incl. of excl. een papieren exemplaar. Met beide jaarabonnementen hebt u tevens toegang tot het online archief en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers.

Pay per article
Op zoek naar een los artikel? Voor een vast bedrag van € 17,50 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang en kunt u een artikel in PDF downloaden en printen, zonder abonnement te nemen. Ga voor het kopen van 24 uur toegang naar www.bjutijdschriften.nl

Doelgroep

Tijdschrift voor Toezicht richt zich op toezichthouders, beleidsmakers, ambtenaren, juristen, economen en fiscalisten die werkzaam zijn in alle sectoren waar overheidstoezicht plaatsvindt, van de financiële sector tot de zorg en van de bouwwereld tot de huursector.