Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Tijdschrift voor Omgevingsrecht (TO)

Tijdschrift voor Omgevingsrecht (TO)
  • 4 x per jaar
Redacteuren:Mevr. mr. M.N. Boeve, Mr. H.A.J. Gierveld (voorzitter), Prof. mr. K.J. de Graaf, Mr. dr. F.A.G. Groothuijse, Mevr. mr. V.M.Y. van 't Lam, Mr. dr. C.N. van der Sluis, Mr. T. Smolders (redactiesecretaris), Prof. mr. G.A. van der Veen en Mr. dr. H.J. de Vries
Icon_online http://www.bjutijdschriften.nl/tijdschrift/tijdschriftomgevingsrecht Bekijk

Het Tijdschrift voor Omgevingsrecht (TO) biedt een gedegen behandeling van de omgevingsrechtelijke onderwerpen, waarbij de nadruk ligt op de raakvlakken tussen de verschillende deelterreinen. Onderwerpen als milieu, ruimtelijke ordening, bouwen, water, infrastructuur en natuur worden integraal behandeld.

TO richt zich primair op beleidsmedewerkers bij de provincies en gemeenten (milieu-, water- en ruimtelijke-ordeningsafdelingen en diensten), de rijksdiensten en de waterschappen. Daarnaast behoren ook de medewerkers van (juridische) adviesbureaus en de desbetreffende sectoren, advocatenkantoren, ingenieursbureaus en wetenschappers tot de doelgroep.
  
Voor vragen aan de redactie kunt u mailen naar dhr. T. Smolders: tijdschriftvooromgevingsrecht@gmail.com.

Jaarabonnement

U kunt kiezen voor een jaarabonnement incl. of excl. een papieren exemplaar. Met beide jaarabonnementen hebt u tevens toegang tot het online archief en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers.

Pay per article
Op zoek naar een los artikel? Voor een vast bedrag van € 17,50 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang en kunt u een artikel in PDF downloaden en printen, zonder abonnement te nemen. Ga voor het kopen van 24 uur toegang naar www.bjutijdschriften.nl