Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Staatsrecht begrepen

Staatsrecht begrepen
  • Jaar van uitgave 2020
  • 324 pagina's
Auteur:A.W. Heringa
Reeks:Recht begrepen
Voor docenten: Hoger Beroepsonderwijs (HBO)
Icon_printbook 978‐94‐6290‐512‐2 | paperback | 1e druk | ±€ 36,00

Staatsrecht begrepen is een geheel eigentijdse en actuele beschrijving van het Nederlandse staatsrecht, met heldere structuren, met relevante details, aandacht voor politieke en constitutionele ontwikkelingen, en met begrippenoverzichten en context.

Dit boek is actueel door de verwerking van de Europese invloeden en de aandacht voor politieke en constitutionele accenten. Ook de verschuivingen en veranderingen in de dynamiek van het staatsrechtelijk bestel en zijn waarden van rechtsstaat en democratie komen aan bod.

Aanvraag docentexemplaar

Ik wil dit boek beoordelen
Dit boek is al aanbevolen literatuur
Dit boek is al verplichte literatuur

M V
Privé Zakelijk
 
 

Een docentexemplaar wordt uitsluitend verstrekt aan docenten van reguliere MBO-, HBO- en WO-instellingen. Wij behandelen alleen aanvragen die gedaan zijn met het e-mailadres dat u heeft bij uw instelling. We behouden ons het recht voor aanvragen niet te honoreren. In dat geval nemen we altijd contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Klik hier voor meer informatie

Vier weken na verzending sturen wij u een e-mail waarin wij u uitnodigen om online enkele evaluatievragen te beantwoorden.

Uw gegevens worden opgenomen in onze docentendatabase en worden gebruikt om u te informeren over nieuwe relevante studietitels op uw vakgebied.