Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Nederlands-Vlaams tijdschrift voor Mediation en conflictmanagement (TMD)

Nederlands-Vlaams tijdschrift voor Mediation en conflictmanagement (TMD)
  • ISSN 1386‐3878
  • 4 x per jaar
Redacteuren: Paulina Damen (redactiesecretaris), L. Demeyere lic. rechten & lic. TEW, B. Gayse, Mr. dr. R.W. Jagtenberg, Prof. dr. E. Lancksweerdt, P. Van Leynseele, Prof. dr. M. Piers, Mr. R. Ritzen, Mr. dr. A.J. de Roo (hoofdredacteur) en Dr. H. Verbist
Icon_magazine papier & online | € 216,00 (excl. btw)
Icon_online online | € 178,76 (excl. btw)
Icon_online http://www.bjutijdschriften.nl Bekijk

Het Nederlands-Vlaams tijdschrift voor Mediation en conflictmanagement bespreekt de relevante ontwikkelingen in binnen- en buitenland, biedt zowel wetenschappelijke als 'interdisciplinaire' beschouwingen en vormt een platform voor de praktijkervaringen van mediators.

Het tijdschrift is onmisbaar voor iedereen die werkzaam is als mediator, maar ook interessant voor mensen die werkzaam zijn in de advocatuur en de adviespraktijk.

Peer review
Het Nederlands-Vlaams tijdschrift voor Mediation en conflictmanagement is een peer reviewed tijdschrift. De hoofdredacteur voert vooraf een marginale toetsing uit met betrekking tot de prima facie plaatsbaarheid van het artikel in het tijdschrift. Plaatsbaar geachte bijdragen worden vervolgens onderworpen aan een dubbel blinde peer review. Ingediende artikelen worden geanonimiseerd voorgelegd aan twee experts. De opmerkingen en suggesties van deze experts worden geanonimiseerd bezorgd aan de auteur. De redactie neemt op basis van het verslag van de experts een beslissing om het artikel te accepteren, te weigeren of om de auteur te verzoeken het artikel aan te passen.

De auteursrichtlijnen vindt u onder de tab extra materiaal. Vragen aan de redactie kunt u mailen naar Paulina Damen, pdamen@redactiebureau.nl.

Jaarabonnement

U kunt kiezen voor een jaarabonnement incl. of excl. een papieren exemplaar. Met beide jaarabonnementen hebt u tevens toegang tot het online archief en ontvangt een e-mailattendering bij nieuw verschenen nummers.

Pay per article
Op zoek naar een los artikel? Voor een vast bedrag van € 17,95 (excl. btw) koopt u 24 uur toegang en kunt u een artikel in PDF downloaden en printen, zonder abonnement te nemen. Ga voor het kopen van 24 uur toegang naar www.bjutijdschriften.nl.  

Effectief onderhandelen bij mediation - Studententeams strijden 10 & 11 november 2016 om wildcard voor Parijs