Bestel deze publicatie
annuleerbestel

Juridische aspecten van forensische dwangzorg en (vermoedens van) huiselijk geweld

Juridische aspecten van forensische dwangzorg en (vermoedens van) huiselijk geweld
  • Jaar van uitgave 2020
  • 255 pagina's
Auteur:A.P. van der Linden, Annette Jansen, J.M. Verhagen, Martine ten Voorde, Mirjam Kooistra, R. van der Weijden, Charles Starmans, J.H. van der Winden en C.F. Wassenaar
Redacteur:P. Simons
Reeks:Boom Juridische studieboeken
Voor docenten: Hoger Beroepsonderwijs (HBO)
Icon_printbook 978‐94‐6290‐817‐8 | paperback | 1e druk | € 35,00

1e druk

LET OP: Dit is een maatwerkeditie van het Basisboek recht in de zorg- en welzijnssector 2020-2021 samengesteld voor het onderwijs aan de Hogeschool Utrecht (HU). In de bundel is een verzameling hoofdstukkken uit het originele boek opgenomen. Hierdoor kan het zijn dat er verwijzingen zijn naar hoofdstukken die niet in deze maatwerkeditie zijn opgenomen.

In Basisboek recht in de zorg- en welzijnssector wordt het huidig geldende recht uitgelegd voor de hbo-student die zich voorbereidt om zorg- of welzijnsprofessional te worden. Beroepsprofielen zijn bepalend geweest voor wat wel of niet in deze bundel aangeboden wordt.

Deze bundel is samengesteld uit

Aanvraag docentexemplaar

Ik wil dit boek beoordelen
Dit boek is al aanbevolen literatuur
Dit boek is al verplichte literatuur

M V
Privé Zakelijk
 
 

Een docentexemplaar wordt uitsluitend verstrekt aan docenten van reguliere MBO-, HBO- en WO-instellingen. Wij behandelen alleen aanvragen die gedaan zijn met het e-mailadres dat u heeft bij uw instelling. We behouden ons het recht voor aanvragen niet te honoreren. In dat geval nemen we altijd contact met u op om uw aanvraag te bespreken.

Klik hier voor meer informatie

Vier weken na verzending sturen wij u een e-mail waarin wij u uitnodigen om online enkele evaluatievragen te beantwoorden.

Uw gegevens worden opgenomen in onze docentendatabase en worden gebruikt om u te informeren over nieuwe relevante studietitels op uw vakgebied.